Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
I start thinkin`, How many souls hip hop has effected, How many dead folks this art ressurected, How many nations this culture connected, Who am I to judgde ones perspective?
Imas cool youtube snimke i hoces da pokazes drugim osobama. Onda je ovo prava strana za tebe. Postuj ovde youtube adrese sa tvojim omiljenim snimcima i pored svake adrese kratko obrazlozenje o sadrzini snimka. Yours mpkc
mc_keym Admin
Broj poruka : 44 Godina : 30 Lokacija : kragujewac my hood Raspoloženje : SO FUCKING HIGH..........XD Datum upisa : 13.08.2008
jbg ja kad se na nesto napalim tesko ko moze da me zaustavi dok mi to ne dojadi. ovde sam napravio primer za youtube postere. prvo naslov videa pa adresa i obrazlozenje. Resident Evil Numa REmake
Ovaj video je parodija pesme dragost din tei i serije igrica Resident evil.
Poslednji izmenio Alex dana Pon Okt 13, 2008 8:30 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Prepravio Alex)
mc_keym Admin
Broj poruka : 44 Godina : 30 Lokacija : kragujewac my hood Raspoloženje : SO FUCKING HIGH..........XD Datum upisa : 13.08.2008